define işaretleri ve sembolleri, ermeni gömüsü, ermeni define işaretleri, gömü işaretleri.

Define İşaretleri

Defineler genellikle eski dönemlerden kalmış kıymetli hertür maddedir. Tarihi değeri olanlar genellikle müzelerimiz tarafından saklanır. Bu defineler genlde savaş zamanı kaçarken değerli eşyalarını saklayanların, hırsızlara karşı parasını gömüp de harcayamadan ölüp gidenlerin eşyalarıdır.

İşaretler Nasıl Türedi?

Defineler yıllar sonra çıkarılmak umuduyla gömüldükleri için kendilerini belli edecek işaretler ile nerede oldukları tarif edilmiştir. Bu ipuçlarına define işaretleri denir.

Tehlike isaretleri. 2-YENİ


Define işaretleri arasından biri olan bu simgeler hakkında: Özellikle zehir önemlidir define için eldivenle ve dikkatli çalışma yapmamız daha iyi olacaktır.
Resmi daha büyük görmek için üzerine tıklayınız...

2 comments:

Adsız dedi ki...

Keşkee bu tip şablonlardan daha çok olsa. Geniş kapsamlı.

Adsız dedi ki...

İyi günler.arkadaşlar bizim köyün yanında yunt dağları var.Dağın alnında diyeyim ,yerden 3-4 metre yükseklikte açılmış ,oda şeklinde ,3 metre kare mağra var.Mağranuı içinde güçlü bir ateş yakılmış gibi is var.Mağranın sağ tarafında bir metre kadar ,kayayı üsten oyulmuş gibi kare şekli var.Yine mağranın yaklaşık,10 metre solunda ,yerden bir metre yükseklikte,Çocukların yaptığı ev resmi gibi basit bir ev resmivar,çatılı.Yanında agaç gövdesinin üstüne yarım yuvarlak kapatılmış gibi bir işaret var.Hemen yanındada tüfekle kurşun atılmış gibi 2santim çapında2 SANTİM DERİNLİĞİNDE oyuk var.Çok orjinal,bir oyuk,Pürüzsüz şekilde.Mağranın hemen önünde birer metre aralıklı üç tane büyük taş kütleleri var.Taş kütlelerinin hemen yanında kayanın dört tarafı oluk yapılmış,terde 3 metre uzunluğunda divan şeklinde kaya var.Şunu da belirteyim mağranın tam karşısında ,yaklaşık 3-4 kilometre uzağında kapakı toprak höyük var.Mesajlarınızı bekliyorum.Teşekkürler.

Design by araba gosu