define işaretleri ve sembolleri, ermeni gömüsü, ermeni define işaretleri, gömü işaretleri.

Define İşaretleri

Defineler genellikle eski dönemlerden kalmış kıymetli hertür maddedir. Tarihi değeri olanlar genellikle müzelerimiz tarafından saklanır. Bu defineler genlde savaş zamanı kaçarken değerli eşyalarını saklayanların, hırsızlara karşı parasını gömüp de harcayamadan ölüp gidenlerin eşyalarıdır.

İşaretler Nasıl Türedi?

Defineler yıllar sonra çıkarılmak umuduyla gömüldükleri için kendilerini belli edecek işaretler ile nerede oldukları tarif edilmiştir. Bu ipuçlarına define işaretleri denir.

doğan-şahin-kartal

dogan, şahin, eşkiya Define işaretleri-Yırtıcı kus

Doğan ve şahin ve kartal vb. kuşlar bildiğiniz gibi yırtıcıdır, gözleri keskindir. Avını yakalayınca, ayakları arasına alıp o şekilde yer. Bu üç yırtıcı kuş da karşımıza çıkabilir işaretl olarak. Bu hazine büyük bir olasılıkla eşkiya veya savaş hazineleridir.Gömü genellikle kapalı bir mekanda olur. Baktığı yön önemlidir. Şahin ve doğan avını nasıl yiyorsa biz de öyle gömüyü aramalıyız.Yani ayakların altına bakmalıyız. Sonuçsuz kalırsa baktığı yönde araştırma yapmalıyız. Net olarak hazineye işarettir. Tuzaklar için hazırlıklı olmalı, dikkat etmeliyiz.

0 comments:

Design by araba gosu